Welkom in Parkhotel

Logeer in het hartje van Gent. 

Parkhotel is een volledig vernieuwd trendy hotel waar U persoonlijk ontvangen wordt.

Het volledig vernieuwd hotel heeft zijn deuren geopend sedert januari 2010. U vindt er alle moderne comfort op de kamers en in de bar. In de bar kan je van maandag t.e.m. zaterdag van 14 uur tot 20 uur relaxen en genieten van een koffie of een fris biertje.

Gezelligheid en persoonlijkheid zijn onze sterkste troeven. Alle kamers zijn gezellig en trendy ingericht. Elke kamer heeft een eigen badkamer, een flatscreen tv, airco en draadloos internet. Alle kamers hebben een mooi uitzicht op het tuinterras, waar u gezellig kan ontspannen in de zon of in de schaduw met een glaasje witte wijn en een hapje.

Parkhotel is een hotel waar zowel zakenmensen als toeristen welkom zijn. Bovendien is het hotel op wandelafstand van het oud historisch centrum (450 meter), waar je niet alleen het schopping centrum met zijn talrijke trendy boetiekjes en winkels terugvindt maar ook kan genieten van diverse terrassen. De oude historische gebouwen als het Belfort, het Gravensteen en de musea liggen binnen handbereik. Het universiteitskwartier en de managementschool Vlerick is op enkele minuten wandelen van het hotel.

Het hotel beschikt niet over een lift, maar is wel toegankelijk voor rolstoelgebruikers op het gelijkvloers.

U te mogen verwelkomen in mijn hotel is een privilege, alsook om u ‘s morgens te verwennen met een heerlijk ontbijt.

De Wit Olivier

Parking

Komt u met de wagen, dan kan u parkeren in Parking Gent Zuid (P3). Het hotel zelf heeft geen parking, daarom adviseren wij u Parking Gent Zuid.

De parking Gent Zuid kan u inrijden van zodra u de autosnelweg verlaat en de afrit Gent centrum neemt, u rijdt gewoon rechtdoor en u rijdt de parking binnen. U kan alle info vinden op deze link.

Als u een GPS-systeem hebt, kan u volgend adres inbrengen: Woodrow Wilsonplein 1, Gent.

Na het stationeren van uw voertuig kan u naar het hotel wandelen, dit is een wandeltochtje van 3 à 4 minuten. Hiernaast vindt u het plannetje met de wandelroute naar het hotel, u volgt de blauwe stippellijn op het plannetje.

Gent Zuid is ook de goedkoopste parking in Gent, deze parking is ook bereikbaar zonder dat u, uw wagen moet registreren zodat u ook geen overtredingen oploopt omdat u in de LEZ-zone binnenrijdt.

Als je de parking Gent zuid niet neemt, check eerst je wagen via deze link.

Tip? Van zodra u Gent nadert via de autosnelwegen of via gewestwegen, volg dan de zones of de naam van een parking op de borden om naar een beschikbare parking te rijden. Via de parkingsborden en route, vindt u steeds een Parking, Parking Zuid
en Reep is aangewezen voor onze klanten.

Wenst u gratis te parkeren in Gent, parkeer dan uw wagen op een
park-and-ride zone, zie deze link.

Heeft u nog vragen, stuur een mailtje naar info@parkhotelgent.be.