Nieuwebosstraat 1 B-9000 Gent

Welkom in Parkhotel

Logeer in het hartje van Gent. 

Parkhotel is een volledig vernieuwd trendy hotel waar U persoonlijk ontvangen wordt.

Het volledig vernieuwd hotel heeft zijn deuren geopend sedert januari 2010. U vindt er alle moderne comfort op de kamers en in de bar. In de bar kan je van maandag t.e.m. zaterdag van 14 uur tot 20 uur relaxen en genieten van een koffie of een fris biertje.

Gezelligheid en persoonlijkheid zijn onze sterkste troeven. Alle kamers zijn gezellig en trendy ingericht. Elke kamer heeft een eigen badkamer, een flatscreen tv, airco en draadloos internet. Alle kamers hebben een mooi uitzicht op het tuinterras, waar u gezellig kan ontspannen in de zon of in de schaduw met een glaasje witte wijn en een hapje.

Parkhotel is een hotel waar zowel zakenmensen als toeristen welkom zijn. Bovendien is het hotel op wandelafstand van het oud historisch centrum (450 meter), waar je niet alleen het schopping centrum met zijn talrijke trendy boetiekjes en winkels terugvindt maar ook kan genieten van diverse terrassen. De oude historische gebouwen als het Belfort, het Gravensteen en de musea liggen binnen handbereik. Het universiteitskwartier en de managementschool Vlerick is op enkele minuten wandelen van het hotel.

Uw wagen veilig parkeren kan in onze privé parking, op reservatie tegen een betalend tarief van 16 euro per dag, dagprijs is geldig van 12.00 uur datum van aankomst tot 11.00 uur datum van vertrek.

Indien onze parking volzet is kan u ook veilig parkeren na inchecken in P2 Reep op 200 meter van het hotel gelegen, bij het inchecken wijzen wij u op het plan de rijrichting aan, wenst u meer inlichtingen dan kan u deze per email aanvragen. Lossen en laden kan U wel voor de inkompoort.

Het hotel beschikt niet over een lift, maar is wel toegankelijk voor rolstoelgebruikers op het gelijkvloers.

U te mogen verwelkomen in mijn hotel is een privilege, alsook om u ‘s morgens te verwennen met een heerlijk ontbijt.

De Wit Olivier